Portfolio

Epson Stylus Pro 11880

Posted Under:

Epson Stylus Pro 11880 süper hızlı efsane yazıcı fiyatı ve kullandığı; plotter kağıdı, mürekkep kartuşları, print head baskı kafa  fiyatları hakkında bilgi almak için Epson satış temsilcimiz ile irtibata geçiniz.


64” Profesyonel Fotoğraf Yazıcısı

Sıra dışı renk, berraklık ve sağlamlığı hayal edin, ardından da hayallerinizi genişletin.

EPSON Stylus Pro 11880 PLOTTER YAZICI FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Epson Stylus Pro 11880

Güzel sanat, fotoğraf ve prova baskılarda gönül rahatlığı ile kullanacağınız bir yazıcı arıyorsanız ve 64” kadar baskı yapacaksanız seçiminiz Stylus Pro 11880 olmalı. Sıra dışı şekilde hızlı, kullanım maliyeti düşük ve uzun yıllar dayanacak de uzun ömürlü baskı yapın.

Profesyonel baskıda bir dönüm noktası

Vivid Magenta ile Epson UltraChrome™ K3 mürekkebi mükemmel gerçek fotoğraf kalitesinde baskı kalitesi sağlar. 8 renkli mürekkep püskürtme değişken damlacık teknolojisi ile en geniş renk seçeneğini sunuyor ve siyah beyaz baskı yaptığınızda hafif gölgeler ve vurgular daha önce görmediğiniz kadar güzel olacak. Resimler artık kalıcı şekilde – farklı yazıcılarda bile – canlı, solmayan renkleri ile çoğaltılabilirler.

Şaşırtıcı detay, hassasiyet ve çözünürlük

Stylus Pro 11880’nin sıra dışı hızı ve kalitesi fotoğraf kalitesinde görüntülemenin sınırlarını zorlayan mürekkep püskürtme teknolojisine kadar geniş kapsamlı. Micro Piezo™ baskı kafalarında renk başına 360 mikro meme sıradışı şekilde net, noktasız resimleri ultra hızda baskı yapabiliyor. Yeni ve yenilikçi resim işleme baskı kalitesini tüm çözünürlüklerde artırıyor.

Geniş bir baskı gamında şaşırtıcı sonuçlar

Yüksek kaliteli tek sayfa baskı için ultra ince güzel sanat baskısı, mat baskı, parlak baskı veya kaba ilan baskısı yapabilirsiniz.

Yüksek verimlilik

Kolay kurulum ve çalıştırmada sezgisel kontroller. Yüksek kapasiteli kartuşlar daha az değişim ve daha çok verim demek – hızlı ve gecelik baskı için ideal.

Düşük maliyet ücreti

Epson 8-renk Ultrachrome™ K3 geniş renk gamı büyük, tekli baskı kartuşları ile en uygun mürekkep kullanımı ve düşük maliyet demektir.

64″: Fotoğraf, güzel sanatlar ve prova baskı için ideal
Vivid Magenta içeren: Daha geniş renk çeşidi ve canlı, uzun ömürlü sonuçlar
Geniş kağıt seçeneği: Sanatsal baskıdan büyük afiş baskısına kadar çok çeşitli medya kullanım
2880 x 1440 dpi maks: Hassas detay ve son derece pürüzsüz renk geçişleri
Epson Micro Piezo TFP: Ultra hız, güvenilir ve baskılarda mutlak kontrol imkanı
Yüksek kapasiteli mürekke: Daha verimli ve sahip olma maliyetli daha düşük


Bilgilendirme:

MAKSER BİLİŞİM, web sitesinde ve kataloğunda yer alan ürünleri tedarik etmek için her türlü çabayı gösterecektir; ancak bazı durumlarda ürünler stoklarla sınırlı olduğu için tedarikte kesintiler olabilir. MAKSER BİLİŞİM gerekli gördüğü zamanlarda www.ozalitmakinalari.com sitesinde yer alan ürünlerin, fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Web sitesinde ve Katalog fiyatları sitede ve ön kapakta belirtilen süre için geçerli olmakla beraber, kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde MAKSER BİLİŞİM’in fiyatlarda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Web sitesinde ve Katalog içinde MAKSER BİLİŞİM’in kontrolü dışında oluşan baskı hatalarından dolayı MAKSER BİLİŞİM’e hiçbir sorumluluk atfedilemez. MAKSER BİLİŞİM söz konusu hataları düzeltme hakkını saklı tutar.

Plotter Satış Servis:

  • epson 11880 baskı maliyeti